Hitta magasinering och frakta varor till magasinering

Sommaren nalkar sig med stora steg. På sommaren passar vi ofta på att rensa i landet eller göra om på altanen, eller flytta, då det är mycket behagligare att vistas ute i värmen.

Nu har hittamagasinering samlat massa platser runt Stockholm där ni kan magasinera prylar som ni kanske inte använder på sommaren eller för att få lite extra välbehövligt lagringsutrymme.

Kanske har ni köpt nya möbler och vill få undan vinterdäck, plastjulgran och andra prylar, då är det helt ypperligt att välja tillfällig magasinering om ni inte direkt vet med er vart ni ska göra av med vissa saker.

Själv står jag mellan olika lägenheter i Göteborg och Stockholm, att bo i andra hand innebär som oftast att lägenheterna redan är möblerade, vilket gör att jag ofta behöver lite extra lagringsutrymme, beroende av hur stora lägenheterna är som jag hyr i 2a hand.

En liten nackdel som jag märkte nu när bilen blivit fullastad, då jag köpt till möbler som exempelvis en bekväm kontorstol är att min bil saknar dragkrok. Ett släp går ofta hyra billigt eller i bästa fall gratis, men ett släp utan dragkrok gör ingen stor nytta. På min förra Mitsubishi hade jag en avtagbar dragkrok, vilket var omåttligt bra i sådana här sammanhang. Tydligen är det inte längre speciellt svårt att skaffa en dragkrok på en bil, som saknar en sådan.
Transportstyrelsen har lättat på reglera rejält vilket gör det möjligt att bara montera en dragkrok och köra utan att behöva registrera om hela bilen.

En vertikal avtagbar dragkrok som är helt dold när den inte används vore den absolut bästa lösningen.

Oavsett om du vill ha en fast dragkrok monterad eller en avtagbar dragkrok, så rekommenderar vi dragkrok.net som utför fenomenala arbeten inom detta området till riktigt bra priser!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *