Inred ditt nya hus med stil!

Vi på hitta magasinering kommer ofta i kontakt med folk som har flyttat på ett eller annat sätt. Ibland är det folk som ska flytta till en ny större lägenhet men inte får tillträde till den direkt så de behöver magasinera sina saker en viss tid.

Andra gånger är det folk som flyttar till en mindre lägenhet och helt enkelt inte har plats för alla saker de tidigare ägde. Det kan även vara folk som har lämnat det stora huset för att flytta in i en mindre lägenhet.

Men en annan kategori är folk som håller på eller ska börja med att bygga ett helt nytt hus själva. Det är en riktigt häftig grej, att bygga sitt hem själv. Det är definitivt en stor kostnad, men samtidigt är värdet i framtiden oerhört högt.

Marmorplattor

marmor plattor!

Ett material vi starkt kan rekommendera vid nybyggnad är marmor plattor. Det är ett av de vackraste naturmaterialen och håller i evigheter. Se det som en investering, när ni om 20 år kanske vill sälja huset kommer det att ha ett extra högt värde om ni använt mycket fina och dyra byggmaterial.

Marmorplattor går att använda till de mesta utrymmen i ett hem. Till exempel golv, bord och trappor. Att inreda ett badrum helt i marmor är en lyx få förunnat. Det är inte för inte det är dyrare än många andra material, det är helt enkelt så vackert.

Det enda man ska tänka på när det kommer till marmor är att man inte har det utomhus. Då slits det väldigt snabbt i vårt nordiska klimat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *