Snabbt uppkomna utgifter och pressa priset på magasinering

lager

Ibland kan det uppstå oplanerade magasinerings-behov och snabbt uppkomna utgifter. Det kan vara vid tillfällen då du separerar från din sambo, behöver göra en större renovering, en fördröjd flytt eller mer tråkiga händelser som vräkning. Att fort kunna hitta magasinering för ditt bohag är viktigt. I de större städerna som Stockholm, Göteborg och Malmö är ofta magasinering dyrare. Ett bra sätt att alltid ha en backup för oplanerade utgifter är att skaffa sig ett kreditkonto.

Det finns flera aktörer som erbjuder kreditkonto. Fördelen med ett sådant konto är att du inte behöver ha något speciellt kreditkort, utan pengarna finns tillgängliga på ett konto hos exempelvis komplett bank eller andra långivare. Om du vill jämföra olika kreditkonton så kan vi rekommendera att titta på denna webbplatsen: https://xn--bstakreditkontot-vnb.se

Magasinering kan som sagt behövas vid många tillfällen. För de allra flesta så är magasineringen tidsbegränsad under kortare perioder, eftersom det annars blir kostsamt. Det finns en del knep för att lyckas pressa ner priserna på magasinering.

lager

Kika på konkurrensen och jämför aktörer som erbjuder magasinering

Enklaste sättet att jämföra och hitta magasinering är genom hittamagasinering.se. Du kan även prova på att Googla på magasinering och din stad. Bor du i mindre stad eller by kanske det inte finns så många aktörer och då kanske du hellre vill överväga att åka en liten bit med föremålen du ska magasinera.

Tänk dock på att kostnader för transporter tillkommer om du väljer att åka en bit och du måste då även beakta de här kostnader. Det är inte bara kostnader för transporten som du behöver väga in i dina beräkningar utan även den tid du behöver lägga och försöka omvandla det till kostnader.

En som har en ladugård kan kanske hyra ut utrymme billigt, men den som har magasinering som sin huvudsyssla brukar givetvis ha mycket bättre koll på säkerheten. Så ta en funderare över hur värdefulla dina prylar är och om du behöver komma åt dem enkelt. Eftersom priserna sätts efter utrymmet du hyr så kan du kanske även sälja av en del saker, exempelvis större onödiga möbler som bara tar plats?

Ett annat knep för att pressa priserna på magasinering ytterligare är att kolla efter olika rabatter och erbjudanden. Lets deal har ibland erbjudanden som denna: Ha sakerna du håller kär hos Magasinering Eskilstuna. Välj: hur länge och storlek. Värde från 2 970 kr, din deal: från 890 kr.

Är du student så har exempelvis Shurgard som finns i Stockholm, Göteborg, Skåne och Uppsala speciella studentrabatter, vilket ni säkert också kan hitta hos andra aktörer.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *